Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΡΕΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΒΕΡΓΙΝΑ

ΡΕΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΒΕΡΓΙΝΑ
Στην πόλη Κοτύωρα του Πόντου, βρέθηκε ένας θρόνος (1) και σε αυτήν που ανήκε, καθόταν επάνω! Η Μεγάλη Μητέρα ή Ρέα αυτοπροσώπως! Είχαμε την ευκαιρία έτσι, να παρατηρήσουμε το θρόνο της. Όχι όλοι βέβαια, οι Αιγόπληκτοι της Βεργίνας δεν κάνουν τέτοιες παρατηρήσεις! Η μελέτη των ΕΣΠΑ δεν αφήνει χρόνο. Εκεί βρήκαν τον θρόνο (2) της Θεσσαλονίκης! Πολιτισμός είμαστε, ότι θέλουμε κάνουμε και ανακοινώνουμε! Τον κακό σας τον καιρό βρήκατε. Και η αθεΐα ρε παιδιά πρέπει να έχει ένα όριο. Γιατί δεν πάτε να κάνετε καμιά άλλη δουλειά;
Γιατί άραγε η ράχη και των δυο θρόνων χωρίζεται σε 9 περιοχές; Γιατί και οι δυο φυλάσσονται από σφίγγες; Βρε μπας και οι σφίγγες της Αμφίπολης έχουν κάποια σύνδεση; Βρε μπας και υπήρχε κανένας θρόνος εκεί και απομακρύνθηκε στην καταδρομική ενέργεια; Σίγουρα αυτός, αλλά και οι σφίγγες της εισόδου, ήταν αταίριαστα στην θεωρία του Ηφαιστίωνα!
Δεν έχω όρεξη για μάθημα θεολογίας αρχαίων, ούτε και να αναλύσω πως από αυτόν το θρόνο στη Βεργίνα, μια ολόκληρη περιοχή αποκτά ταυτότητα. Κανονικά αυτός ο σπινθήρας της ανάρτησης, αρκεί για να φωτίσει κάποιους ώστε να βρεθεί άκρη. Πρώτα να βρεθούν κάποιοι να πετάξουν με τις κλωτσιές τους χαραμοφάηδες και μετά να αναζητήσουν τους κατάλληλους γι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου