Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΕΘΑΨΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΟΥ, ΕΙΣΟΔΟ;

ΕΘΑΨΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΟΥ, ΕΙΣΟΔΟ;
Πάντα θα είναι επίκαιρο, όσο η κατάχωση παγιώνεται. Στις δυο περυσινές φωτογραφίες που η πρώτη επισημαίνει το επίμαχο σημείο, προστέθηκε και η σημερινή που δείχνει πόσο καλά αποκαταστήσατε το τοπίο. Έτσι μεταφέρω αυτολεξεί την παλαιά ανάρτηση.
……..Υπάρχει και κάτι ακόμα κύριε Λεφαντζή. Η τομογραφία του «Καστά», τον Δεκέμβριο του 2014, έδειξε είσοδο στα βορειοδυτικά της περιβόλου. Εκεί ακριβώς που φοβηθήκατε για την στατικότητα του μνημείου. Όπως το βλέπω εγώ, δεκάρα δεν δίνατε για δυο ή τρις πωρόλιθους και σωστά. Αγωνία σας ήταν, μην από ένα νεροφάγωμα μετά από βροχή, εμφανιζόταν η είσοδος!!! Άντε να σταματήσεις τις διαδικασίες μετά. Βέβαια δεν γνωρίζω την αξιοπιστία τέτοιων τομογραφιών, κρίνοντας όμως από τις δικές σας παρουσιάσεις που έγιναν, εσείς πιστεύετε και ποντάρετε σ αυτές.
Περίβολο ή νέα είσοδο θάψατε λοιπόν; Όπως φαίνεται, δια της περιβόλου θάψατε την είσοδο. Κάποτε κύριε Λεφαντζή, όλοι σας, θα χρειαστεί να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες και θα είναι δύσκολο. Η ιστορία έχει θέση για σας. Ένα αρρωστημένο ΥΠΠΟ, τρέμει στην ιδέα μιας αποκάλυψης, ενώ θα έπρεπε να λαχταρά γι αυτή. Σημεία των καιρών και η Κα Περιστέρη κάνει βόλτες με τα πνευματικά δικαιώματα μιας ανασκαφής, που σε λίγο θα ξεχάσει κατά που πέφτει.
ΥΓ. Ήταν προφητικό για την Κα Περιστέρη, μια και κατά την επίσκεψη του προέδρου, δεν βρήκε το δρόμο να είναι παρούσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου