Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

ΟΙ ΟΛΟΓΛΥΦΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΦΙΓΓΕΣ

ΟΙ ΟΛΟΓΛΥΦΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΦΙΓΓΕΣ
Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι οι σφίγγες που αποκαλύφθηκαν στην ανασκαφή της Αμφίπολης, είναι υπέροχες. Αρχαιολόγοι και μη, αυτό το διαπιστώσαμε εύκολα. Παρακάτω τι; ΤΙΠΟΤΑ. Προφανώς η επιστημονική τεκμηρίωση ήταν αυτή η φράση «Ολόγλυφες και υπέροχες σφίγγες». Θυμίζει τις καλές νεράιδες του δάσους στα παραμύθια, που τις δεχόμαστε χωρίς κανείς να νοιάζεται από πού προήλθαν.
Αυτή η αρχαιολογία της πλάκας, εφαρμόζεται παντού και συνεχώς. Αποτέλεσμα αυτού, είναι να έχουν εξαφανιστεί όλες οι αλήθειες από την ιστορία μας. Το ψέμα και η νοθεία που επικράτησαν, είναι μια εύκολη συνταγή για την ανεπάρκεια. Υπάρχει βέβαια και η συνταγή της επιμόρφωσης, όμως αυτή θέλει διάβασμα και τα «ιερά τέρατα» της επιστήμης, ξέχασαν πως γίνεται αυτό.
Στα δικά μου μάτια είστε εξευτελισμένοι, όχι γιατί δεν ξέρετε αυτά που ξέρω εγώ και που άλλωστε δεν τα διδαχθήκατε, αλλά για την άρνηση να δεχθείτε την ερευνητική γνώση. Ενώ ξέρετε ότι κάπου υπάρχει η αλήθεια, εσείς ούτε την αντιμετωπίζετε αν πιστεύετε το αντίθετο, αλλά ούτε και την αποδέχεστε. Αυτό είναι εμετικό.
Θα δημοσιευτεί εκτενές άρθρο για τις σφίγγες στον ΝΑΥΣΙΝΟΟ και παράλληλα θα σταλεί αυτό στο ΥΠΠΟ. Τότε θα καταλάβετε τι πάει να πει επιστημονική τεκμηρίωση, αλλά και πόσο κοντά φέρνει αυτή την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου