Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΑΛΟΓΟΥ

ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΑΛΟΓΟΥ
Η φυσιολογία από άτομο σε άτομο διαφέρει. Όπως στους ανθρώπους, έτσι και στα άλογα. Λόγο θα κάνουμε για τα οπίσθια και από των ανθρώπων θα επιλέξουμε τα γυναικεία. Σε κάποιες γυναίκες τα οπίσθια είναι ιδιαίτερα πεταχτά. Άλλη έκφραση είναι, ότι η γυναίκα έχει σκαφτή μέση. Στις γυναίκες αυτές ταιριάζει απόλυτα το μαγιό BRAZIL. Με αυτό είναι χάρμα οφθαλμών. Στον αντίποδα άλλων γυναικών τα οπίσθια, τείνουν να ευθυγραμμιστούν με τη μέση.
Κάτι παρόμοιο έχουμε και στα άλογα. Υπάρχουν αυτά με πεταχτά καπούλια (1) και αυτά που τα καπούλια με τη ράχη είναι ένα (2). Και στις δυο περιπτώσεις όμως, στη βάση του λαιμού είναι γεμάτα και πανίσχυρα. Δεν θα μπορούσαν να είναι ας πούμε σαν καμηλοπάρδαλη.
΄
Στο χέρι του αρχαίου καλλιτέχνη είναι λοιπόν, να χαράξει το άλογο όπως θέλει. Με σκαφτή μέση (3) ή χωρίς(4). Σε καμιά περίπτωση όμως, δεν του επιτρεπόταν να καταστρέψει τη φιγούρα ενός αλόγου (5). Θα το έκανε μόνο αν είχε το αντίστοιχο μοντέλο.
Σε κάποιους δύσπιστους που αν και παραβιάζετε το «μέτρον άριστον», μπορώ να σας το συγχωρέσω. Δεν μπορώ να συγχωρέσω όμως τη σπατάλη του χρόνου μου, αναγκαζόμενος να γράφω ιστοριούλες. Θα εκμεταλλευτώ αυτή τη σπατάλη για να σας δώσω ένα μήνυμα. Την ιστορία που ξέρατε και θα σας εκθέτει συνεχώς να την ξεχάσετε, η καινούργια σας περιμένει. Το πώς έγινε αυτό, είναι απλό. Βρήκα την άκρη που ξηλώνει το πουλόβερ και δεν έμεινε τίποτα από αυτό. Όσα νομίζετε και διαβάζετε για αλήθειες, είναι παραμύθια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου