Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ


Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
Η κυρία Κοτταρίδη νομίζει ότι αμύνεται, δίνοντας συνέντευξη στην «καθημερινή». Δεν αγγίζει βέβαια το επίμαχο θέμα του τάφου του Φιλίππου, παρά εκφράζει την άποψη ότι ο «Καστάς» μπορεί να μην έχει και τίποτα.
Άσε την αυτή, για την εικονική πραγματικότητα της Βεργίνας αγωνίζεται. Εσείς Σερραίοι δημοσιογράφοι, δεν έχετε αντανακλαστικά; Δεν ντρέπεστε; Έχετε από κάπου εξουσιοδότηση να θάψετε το νομό; Υπάρχουν οι αποδείξεις για τον Φίλιππο, το μαντείο, το Καβείριο, τον Βουκεφάλα και εσείς θάβετε το νομό. Νεκροθάφτες λοιπόν. Δίπλα σας είναι η πηγή των αποκαλύψεων και κανονικά θα έπρεπε να με τραβάτε σαν το λάστιχο. Μόνο έτσι θα δείχνατε την αγάπη σας για τον τόπο. Αντ αυτού, μια απίστευτη και ύποπτη μιζέρια.
Προσωπικά σας έχω προσπεράσει και δεν σας χρειάζομαι ούτε κατ ελάχιστον. Η έρευνα και οι αποκαλύψεις μου απευθύνονται παγκόσμια και δεν έχουν σχέση με πρόσκαιρη δόξα. Χαραμίζω όμως λίγο από το χρόνο μου, μπας και σταματήσετε τον κατήφορο που πήρατε. Καταδικάζετε το νομό στην ανυπαρξία, πρόσκαιρα βέβαια, γιατί αυτό που έρχεται δεν μπορείτε να το σταματήσετε. Κλέβετε πολύτιμο χρόνο και φρενάρετε διαδικασίες, σαν να θέλετε να εκδικηθείτε αυτόν το νομό. Είναι γραφτό κάποτε, εκατομμύρια επισκέπτες να καταφτάνουν από παντού. Γιατί όχι από τώρα κύριοι των ειδήσεων και κυρίες των ενημερωτικών εκπομπών; Κάποιοι είναι και στην περιφέρεια; Ποιος θα ενημερώσει τον κύριο Τζιτζικώστα για την πλαστή ιστορία της Βεργίνας και το άδικο του ΕΣΠΑ; Αυτά είναι δουλειά των δημοσιογράφων, αυτών που πιστεύω ότι οι περισσότεροι δεν είστε και ίσως κάποτε γίνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου